Klein maar Fijn

Klein maar fijn is een wordpress website op basis van een infinite scroll thema speciaal gericht op ZZp-ers, kleine zelfstandigen en starters. Uiterlijk gericht op een visuele impact met ruimte voor tekst en uitleg, achter de schermen gericht op zelfstandigheid en eigenbeheer, zonder aan mogelijkheden in te boeten.

‘Klein maar fijn’ wordt u als systeem aangeboden. U betaald een vast bedrag voor een website bestaande uit 4 panelen (‘hoofdpaneel’ en 3 pagina’s). In overleg met u en op basis van uw wensen en behoeften worden deze pagina’s voor u door inipix // koert tomasini ontworpen en worden de door u gewenste functionaliteiten geïnstalleerd.

De content (de ‘inhoud’) van uw website dient u zelf aan te leveren maar wordt volgens uw wensen op uw website geplaatst. Uiteraard gebeurt dit onderbegeleiding en ontvangt u hiervoor een gedetailleerde lijst met voorwaarden waaronder uw content het beste tot zijn recht komt. Na dat uw website geheel aan uw wensen voldoet ontvangt u uw set met inlog gegevens waarmee u uw website zelf kunt onderhouden, up-daten en uw eigen content kunt blijven toevoegen.

Voor een voorbeeld van ‘klein maar fijn’ in actie zie de voorbeeld website voor een indruk van alle mogelijkheden en functies.

Of kijk hier voor een compleet overzicht van de mogelijkheden: Klein maar Fijn // WordPress


Fatal error: Call to undefined function the_field() in /home/koerttomasini.nl/public_html/koerttomasini.nl/wp-content/themes/pique-wpcom-child/components/content-single.php on line 19