Fotografie

Een goede foto draait voor mij om het weergeven van de emotie van een situatie. De sfeer, de uitstraling van een situatie moet op de foto naar voren komen. Mijn drijfveer is het maken van foto’s die deze emotie naar voren brengen. Of het nu gaat om muzikanten of om dagelijkse situaties op straat. Uiteraard is dit ook goed naar voren te brengen in een mooi portret of reportage.

Ik maak graag iets moois van uw fotografie opdracht.

lees meer

Dit kan als een losse opdracht maar ook als onderdeel van een grotere opdracht zoals bijvoorbeeld een website of huisstijl (zie hier voor de ☞ ontwerp ☜ pagina). Voor losse opdrachten zijn er veel mogelijkheden, zo voer ik graag uw bedrijfs- en portretopdrachten uit, maar maak ik ook graag een mooie reportage op uw evenement of concert. Voor het eind product zijn er meerdere opties: foto’s worden standaard gecorrigeerd en digitaal aan u aangeleverd klaar voor afdrukken of digitale verwerking. Maar er zijn uiteraard meer mogelijkheden: uitvoeriger na bewerking, levering als afdrukken, als fotoboek zijn allemaal mogelijk. Uw specifieke wensen en de door u gewenste eind producten worden uiteraard van te voren besproken, als mede natuurlijk alle andere zaken die van belang zijn voor een zo plezierig mogelijke en resultaat volle uitvoering van uw opdracht.

Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en van het beoogde gebruik van het eindproduct. Graag neem ik dit persoonlijk met u door zodat ik u een scherp aanbod kan doen!

Meer fotografie