Over inipix

Ik maak samen met u promotie materiaal. Huisstijl, websites of fotografie wordt in nauw overleg gemaakt. Samen wordt bepaald wat er nodig is en wat u door mij wilt laten doen. Met mijn expertise en uw kennis van uw onderneming maken wij samen de voor u meest geschikte combinatie van stijl, website, fotografie en drukwerk. Hierbij maken we gebruik van mijn kennis van zaken, uw eigen inbreng en worden waar nodig experts van buitenaf gezocht. Op deze manier heeft u de kwaliteit die u nodig heeft samen met de eigen inbreng die u wenst.

En voor deze zaken heeft u één aanspreekpunt wat wel zo makkelijk is.

lees meer

inipix // koert tomasini biedt complete pakketten promotie materiaal speciaal gericht op de kleinere ondernemer. Of u nu ZZP-er, kunstenaar of winkelier bent en of u nu opzoek bent naar een website, fotomateriaal, een huisstijl of het ontwerp voor een folder. Als kleine zelfstandige is een goed doordacht pakket promotie materiaal immers van groot belang. Er bestaat de laatste tijd dan ook steeds meer vraag naar een eigen website, ook bij kleine bedrijven. Maar waar begint u? Er komt veel bij kijken en alles heeft invloed op elkaar. Voor uw website heeft u een ontwerp nodig, maar ook foto’s en misschien enkele teksten. En kan degene die hem ontwerpt ook wel voor de technische uitvoering en het onderhoud zorgen? Een gedeelte wilt u immers misschien zelf doen maar sluit dat dan wel goed aan bij de overige delen?

Ik bied de verschillende zaken aan die u in uw promotie pakket wilt kunnen gebruiken. Welke zaken we exact aanpakken is uiteraard geheel aan u en wordt in overleg met u besloten, alle combinaties zijn mogelijk!