Klein maar Fijn

Klein maar fijn is een wordpress website op basis van een infinite scroll thema speciaal gericht op ZZp-ers, kleine zelfstandigen en starters. Uiterlijk gericht op een visuele impact met ruimte voor tekst en uitleg, achter de schermen gericht op zelfstandigheid en eigenbeheer, zonder aan mogelijkheden in te boeten.

Voor een voorbeeld van ‘klein maar fijn’ in actie zie de voorbeeld website voor een indruk van alle mogelijkheden en functies.

Lees meer

‘Klein maar fijn’ wordt u als systeem aangeboden. U betaald een vast bedrag voor een website bestaande uit 4 panelen (‘hoofdpaneel’ en 3 pagina’s). In overleg met u en op basis van uw wensen en behoeften worden deze pagina’s voor u door inipix // koert tomasini ontworpen en worden de door u gewenste functionaliteiten geïnstalleerd.

De content (de ‘inhoud’) van uw website dient u zelf aan te leveren maar wordt volgens uw wensen op uw website geplaatst. Uiteraard gebeurt dit onderbegeleiding en ontvangt u hiervoor een gedetailleerde lijst met voorwaarden waaronder uw content het beste tot zijn recht komt. Na dat uw website geheel aan uw wensen voldoet ontvangt u uw set met inlog gegevens waarmee u uw website zelf kunt onderhouden, up-daten en uw eigen content kunt blijven toevoegen.

‘Klein maar fijn’ heeft een aangepast dashboard systeem wat het updaten en aanvullen van uw website een eenvoudige zaak maakt. U heeft een eigen gebruikers toegang geheel gericht op het toevoegen en aanvullen van uw eigen materiaal. Deze toegang is zo ingericht dat u een overzichtelijke manier heeft om uw website up to date toe houden zonder dat u het risico loopt per ongeluk essentiële zaken te wissen of u zich door een enorme hoeveelheid menu’s een weg moet banen. Daar naast heeft u uiteraard ook toegang via het administrator-account waar mee u volledige controle heeft over ieder detail van uw website.

meer informatie